filoZophie

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2011

The Bitch is back - och hon är irriterad

Av Zophie - 17 oktober 2011 07:57

Jomenvisst, så är fallet.

Målet för min irritation handlar återigen om bloggare i synnerhet och bloggar i allänhet.

Jag har full respekt för att vissa bloggare bloggar mer än andra och jag anser självklart att det är upp till den som bloggar hur mycket eller lite man vill skriva MEN, jo självklart finns det ett men   , tänk på vad och hur du skriver om du lägger upp en rekommendation i rampljuset.

As I write, ligger det uppe ett promotande i rampljuset om en tjej som behöver "hjälp hjälp hjälp med att välja" och okej, det kan jag väl göra snäll som jag är...

Problemet är bara att när jag går in på hennes blogg för att se och läsa vad det är hon behöver hjälp med så har hon uppdaterat och skrivit så många inlägg att jag inte är människa att hitta inlägget hon antagligen avser med rampljustexten?!

Va???

Snacka om tio totalt bortkastade spänn!

Jag menar verkligen allvar, där var kanske tio inlägg eller mer, skrivna samma dag. Dessutom var inläggen skrivna hoppigt och hastigt så det gick egentligen inte att utläsa något vettigt alls utav bloggen.

Sådant tycker jag är trist och jag tycker det är brist på intelligens, förlåt men det är min åsikt. Hur kan man lägga upp så många olika inlägg och inte ha något vettigt att säga i något av inläggen? Jag vill inte läsa "kolla min outfit för idag" med en bild... och sedan var det liksom slut där. Jag är inte intresserad av att veta att "Nu drar jag till Jossan" och punkt, det var allt?!

Jag undrar lite VEM är intresserad av att veta det?

Jo, Jossan är det säkert men hon är nog den enda och då kan man ju skicka ett mess istället för att lägga upp det på bloggen, eller?!

Jag bara undrar, varför inte skriva ett eller två intressanta inlägg om dagen som innehåller mer än två meningar och en bild då kanske man skulle få lite fler läsare och man skulle definitivt verka lite mer seriös?!


Självklart, läs nu SJÄLVKLART, kan man lägga upp två meningar och en bild i ett blogginlägg, det är inte det jag säger men att göra det VARJE gång?!

No no no, det är inget för mig och jag begriper inte varför man vill promota ett av dessa inläggen i rampljuset när man som läsare ändå inte hittar dit på grund av alla andra inlägg som ligger framför och efter. Som sagt, snacka om tio bortkastade spänn.


Nej, jag gillar spännande, intelligenta och kloka inlägg varvat med lite lättsamheter men där andemeningen ändå ligger i en bakomliggande tanke som man följer upp... DET är min kopp thé.


Ciao     

 
 
Carina

Carina

17 oktober 2011 09:30

Nä såna bloggar är verkligen inte roliga! Har flera stycken kompisar som kör den varianten. Tycker väl att de kan skriva det på väggen i FB i stället! Eller rättare sagt, enbart skriva det där. För en del skriver ju exakt samma på FB-väggen som i bloggen! Jätte-intressant, verkligen... Då är det ju bättre att de samlar ihop alla meningar det blir under en dag och göra ett inlägg med en punktlista eller så...

http://myangeljonathan.blogspot.com

Zophie

17 oktober 2011 09:51

Mycket bra förslag, jag kunde inte kommit på något bättre själv. Självklart kan de ta alla sina inlägg, bunta ihop dem och skriva ett lite längre istället. Det hade kanske varit mer läsvärt... eller inte ;)
Puss på dig

 
Vivi

Vivi

17 oktober 2011 15:25

Jag tror att många (framför allt unga) är lite naiva och tror att många inlägg ger mer läsare och att de ska blir stora bloggare som deras idoler på detta viset. Själv klickar jag ned så fort jag ser en sådan "blogg", de finns där, men man behöver ju inte besöka dem ;P
Kramar !

http://www.missvivis.se

Zophie

17 oktober 2011 17:08

Självklart behöver man inte läsa dem men irritera sig på dem... DET kan jag :)
Puss

 
Hanna

Hanna

17 oktober 2011 19:59

Det känns som om den typen av inlägg inte ens hör samma i ett bloggforum om jag får säga så. Det känns som om dessa bloggare borde börja använda sig utav facebook och/eller twitter istället. Två perfekta forum för att skriva snabba statusuppdateringar. "hej, nu trilla jag i duschen" "Nu sa jossan ett roligt skämt" "Pappa lagade precis världens godaste pasta"
Haha, det sista var bara för att min pappa precis var färdig med maten. Och pga låg sockerhalt kan denna kommentar bli aningen flummig. Men du förstår nog, hoppas jag ;)
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Zophie

17 oktober 2011 20:59

I get it :) och jag håller med, de kan Twittra i stället :) Kramen

 
Tesked Svartlok

Tesked Svartlok

17 oktober 2011 22:37

Är det inte det man har Facebook till? Eller twitter?

Jag kan gå i flera dagar och klämma på ett inlägg, eller skriva det i all hast (eller i brinnande raseri) ;)

http://www.teskedsmamma.se

Zophie

17 oktober 2011 22:59

Just precis, FB eller Twitter passar för sådant. Att lägga 15 korta inlägg på bloggen är INTE riktigt lämpligt... enligt mig :)
Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zophie - 21 april 2020 17:12

Here´s Zophie…. Hej bloggen, det var ett tag sedan. Var har jag varit, vad har jag gjort och varför övergav jag dig?! Relevanta frågor och ska jag vara ärlig måste jag säga att jag inte har något riktigt bra svar. Jag kan delvis förklara...

Av Zophie - 1 maj 2014 22:03

Jaha och hejsan kära bloggen. Sist jag skrev var det september 2013 och det som var tänkt som en nystart av både mig, jobb, bloggen och livet i sig blev ett totalt magplask. Tanken var att jag och en kollega skulle starta eget men det sket sig to...

Av Zophie - 9 september 2013 20:49

Jaha, idag var det dags igen. Något som legat i träda under en längre tid var det dags att inviga idag. På darrande ben stapplade jag in och tog plats. Nej, det var inte min första skoldag, det var första träningsdagen på evigheter. Nytt pass...

Av Zophie - 1 september 2013 18:00

Japp, så var det dags för ett litet boktips igen. Idag har vi haft bokbytardag igen och det var lika trevligt som vanligt. Denna gången var vi hos kära LaMor och bytte böcker. Jag hade med mig 5 böcker varav alla nästan var lika bra. En del a...

Av Zophie - 29 augusti 2013 10:19

Jaha, då har det inte blivit bloggat på ett tag igen. Denna gången ställer jag mig helt utanför dock och skyller på Telia, eller Felia som de skulle döpa om sig till. I två veckor nu har vårt nät strulat, jag inte bara nätet utan allt. Ingen tv, ...

Presentation


Kvinna i sina bästa år. Filosof som filosoferar och funderar på finurligheter och fantasier och allt annat mellan himmel och jord.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Gastboken:)

Bloggträffbloggisar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kuligheter:)

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards