filoZophie

Alla inlägg under februari 2012

Av Zophie - 1 februari 2012 18:32

Ja, då var jag där igen... och irriterar mig på saker jag inte borde   .

Återigen ska jag faktiskt gnälla på en hel del människor därute i allmänhet.

Jag har på senare tid fått en del nya bloggisar och jag tycker att det är jätteroligt. Men det är alltid kul att hitta nya läsvärda bloggar också och då får jag ju  ibland infallet att kolla i Rampljuset. Och här och nu ger jag er alla ett högtidligt löfte: JAG SKA ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG MER kolla in bloggar i Rampljuset.

Jag skulle klicka på en blogg som dök upp och såg liiiite intressant ut och tydligen bytte de precis när jag klickade så jag hamnade, ärligt talat, på världens sämsta skitblogg. Jag kollade lite lite men klickade sedan mig därifrån snabbare än kvickt. Då skulle jag klicka in mig på den där bloggen som var avsikten från första början och när den så dyker upp så klickar jag på den... och den byter precis igen... hur snabbt som helst... och tror ni inte att jag hamnar på SAMMA

J-LA SKITBLOGG IGEN!!! Tydligen har personen som skriver skitbloggen lagt in fler Rampljus-inlägg. *GAAAAAAAAAA*


Jag förstår att man har en blogg för att skriva av sig, för att få ur sig vissa saker som man kanske inte vill eller känner att man kan prata med andra människor om. Jag begriper att man kanske kan ha svårt att ibland förmedla vad det är man vill ha sagt. Jag inser att inte alla kan vara lika perfekta som jag   , nej skämt åsido,  men jag förstår att det ibland kan bli både fel och tokigt, det blir det ju för mig med, men jag lovar och svär att bloggen jag hamnade på var en ren och skär skitblogg.


Jag trodde i min enfald att man skrev blogg för att man ville SÄGA vissa saker, hade något att undra över eller tänka på? Jag trodde att tanken med en blogg var att fylla den med tankar och funderingar som man har?

HUR kan man då ägna två, tre, fem och fler inlägg åt att konstatera att "Hanna Melin är en 7kt cool tjej, jag känner inte dej ock det få vi ändra på"... Jag skojar inte.... Det var mer än FEM sådana inlägg... om OLIKA personer... som var "7kt coola"...


Jag undrar i mitt upproriska sinne om personen i fråga någonsin hört talas om ordspråket "Har du inget vettigt att säga så säg inget alls". Och jag kan bara konstatera att personen som skrivit dessa "7kt coola" inläggen borde hålla sin käft för att aldrig mer öppna den.


Jepp, den åsikten bjuder jag på, so shoot me!


xo xo/The Bitch

Presentation


Kvinna i sina bästa år. Filosof som filosoferar och funderar på finurligheter och fantasier och allt annat mellan himmel och jord.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Gastboken:)

Bloggträffbloggisar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kuligheter:)

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards