filoZophie

Alla inlägg den 15 juli 2011

Av Zophie - 15 juli 2011 10:37

Idag kan jag inte ha något annat än Dagens och vi börjar med:


Dagens grattis:

Det går faktiskt till mig själv och min fantastiske make som idag varit gifta i 11 år. Jo vi har en bit fram till mina föräldrar som snart firar 40 år som gifta men jag tycker att 11 år är en bra början. I med och motgång, i nöd och lust har vi stått vid varandras sida och jag är stolt över att kunna kalla honom min make   .


Dagens uppdrag:

Lite av den hemliga sorten men det innefattar en snabbis, sedan kan ni ju tolka det som ni vill *fnissar*


Dagens tanke:

Hur vore det om man tänkte lite mer på andra än att bara tänka på sig själv... Jag vet att det är ett uttjatat tema men jag tycker det är oerhört viktigt och hade fler gjort det hade vår jord sett så annorlunda ut idag...


Dagens fundering:

Hur ska man fira 11 år med sin make när man har mycket att göra samt skall på megafirande i morgon.... Det blir till att gnugga geniknölarna vill jag lova, för NÅGOT måste vi väl ändå hitta på. Tips någon?!


Dagens känsla:

Ja, hela helgens känsla blir det faktiskt, får ju bli KÄRLEK!


Dagens kram:

Går till min goaste väninna C. i vars sällskap jag tillbringat de senaste två dagarna (kom hem igår). Hon är så generös, omtänksam, kärleksfull och fantastisk. Hon fixar och donar, tänker på allt och alla och jag hoppas verkligen att alla i hennes närhet har vett att upskatta detta... annars får de med mig att göra   .

Tack älskade vän för att du finns i mitt liv, jag insåg inte hur mycket jag saknat dig förrän jag hittade dig igen. Du är en stor stjärna på min himmel.   

Älskar dig.


That´s all folks.


Puss   

Presentation


Kvinna i sina bästa år. Filosof som filosoferar och funderar på finurligheter och fantasier och allt annat mellan himmel och jord.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Gastboken:)

Bloggträffbloggisar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kuligheter:)

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards