filoZophie

Direktlänk till inlägg 22 september 2011

Politikerförrakt - The Bitch is back

Av Zophie - 22 september 2011 08:05

Nu är jag riktigt pissed... IGEN!

Denna gången är föremålen för min ilska alla dessa förbannade politiker. Tycker ni att det är konstigt att det finns politikerförrakt? Undrar om de själva tycker att det är konstigt att det finns politikerförrakt. Självklart är anledningen till min irritation, om vi milt ska uttrycka oss så, de senaste reportagen om våra pensionerade politiker som bär upp både lön och VINST från sina egna företag samtidigt som de uppbär pension av Svenska staten.

Det gör mig så j-la arg.


I dagens samhälle när vi ändå har en relativt hög arbetslöshet, många sjukskrivna och på annat sätt icke arbetsföra och sveriges ekonomi går lite knackigt, ska vi inte alla hjälpas åt att strama till det då?

Hur kan man dra in på vård, skola och omsorg när det sitter feta politiker och håvar in en massa kosing från än det ena och än det andra hållet?


Är det konstigt att "den lilla människan" tycker att politiker suger?

Tycker NI det?


Jag lyssnade nyss på den 55-åriga, tidigare politikern, som var på radion och skulle svara på varför hon uppbar pension från staten samtidigt som hon plockade ut 90 tusen i lön samt en VINST i sitt eget bolag på 390 tusen.

Hennes kommentar: "Jag följer bara de regler som finns"

Förlåt mitt språk men j-la f-tta!


bara för att det finns regler som säger att du KAN innebär inte det att du MÅSTE. Vi sitter i ett eventuellt sjunkande skepp i detta landet och det enda du kan göra är att pissa i båten! Nej fy för sådana politiker, det borde vara straffbart att göra som hon gör, trolöshet mot huvudman borde det rubriceras som för det än ju faktiskt det det är. Hon och hennes gelikar uppbär svenska skattepengar och det enda de tänker på är sig själva och att roffa åt sig så mycket de kan på vägen.

Nej vet du va, FY på dig och jag hoppas att du har dåligt samvete när du går till banken... men den risken är väl inte stor för är det något dessa människor INTE har så är det ett samvete.

Sådana människor får mig att må illa.

Nej då är det bättre med exempelvis Gustav Fridolin, heter han så? Han är miljöpartist och när han kom in i riksdagen lovade han att donera en del av sin lön till välgörenhet. Hatten av för en sådan kille, där kan vi snacka om att ha samvete och hjärta.

Nu är inte hans parti det jag röstar på, det ligger inte ens i samma härad som det jag röstar på faktiskt, men jag tycker att gesten och ödmjukheten han visar med detta borde smitta av sig på hans kollegor. Vem vet, i kölvattnet av vad som kommit upp på sistone gällande politiker med pension OCH lön kanske jag röstar på Herr Fridolin bara för att...


Till alla feta politiker som har både lön, vinst och pension, ni får idag en stor fet spark i röven era blodsugare. Iglar. Fiskmåsar. Sveriges råttor det är vad ni är.

Till alla er andra...


Puss   



 
 
Ingen bild

La mor

22 september 2011 20:15

Totaly my daughter....alltid lika stolt över Dig, Ditt engagemang, Din människokärlek, Din klokhet och att Du är en så fantastisk mamma, hustru och dotter....:)

Zophie

22 september 2011 20:27

Jag bugar och bockar och tar åt mig varenda liten komplimang.
Inser sedan vem jag brås på XD
Pussen

 
Astrid

Astrid

22 september 2011 20:38

Hej, jättesöt blogg du har! :)
Kika gärna in på min blogg om du vill! http://astridpeltonen.bloggplatsen.se/
Duger den skulle jag bli överlycklig om du reklamerade mig.
Men du, vi hörs!
Och glöm inte att kommentera!<3

http://astridomduvill.bloggplatsen.se

Zophie

22 september 2011 22:36

Tack för komplimangen, det är alltid roligt att bli uppskattad. Tittar in till dig vid tillfälle, dock kommer jag inte reklamera dig då reklamera betyder att lämna tillbaka en vara man inte är nöjd med.
MVH/filoZophie

 
Anna

Anna

23 september 2011 10:07

Nu förstår jag vad du menar när du kommenterade de min mamma skrivit till mej en gång.
Din mamma verkar vara lika go´!!

Jag kommer inom kort ägna ett helt inlägg till min mamma!
Jag har sett att flera använder sej av uttrycket att reklamera varandra..
Funderar på om det är kidsens nya uttryck för att göra reklam för varandra, dvs länka på vår svenska!:)
Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna språkliga "utveckling":(
Risken är väl att om 20 år kommer man knappt förstå ett ord av vad ungarna säger!

Vet inte om jag tyar mer:)

Kramen och ha en skön helg!

http://Anna Skrubbe den enda bloggdrottningen

Zophie

23 september 2011 10:12

Varje gång jag läser ordet reklamera går jag in på bloggen ifråga och rättar dem för jag KLARAR inte detta felaktiga språkbruk och jag tänker ALDRIG acceptera det, så språkpolis jag är;P
Och ja, min mamma är lika go som din verkar vara och jag ser fram mot ditt inlägg om mamman :D
Bamsekramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zophie - 21 april 2020 17:12

Here´s Zophie…. Hej bloggen, det var ett tag sedan. Var har jag varit, vad har jag gjort och varför övergav jag dig?! Relevanta frågor och ska jag vara ärlig måste jag säga att jag inte har något riktigt bra svar. Jag kan delvis förklara...

Av Zophie - 1 maj 2014 22:03

Jaha och hejsan kära bloggen. Sist jag skrev var det september 2013 och det som var tänkt som en nystart av både mig, jobb, bloggen och livet i sig blev ett totalt magplask. Tanken var att jag och en kollega skulle starta eget men det sket sig to...

Av Zophie - 9 september 2013 20:49

Jaha, idag var det dags igen. Något som legat i träda under en längre tid var det dags att inviga idag. På darrande ben stapplade jag in och tog plats. Nej, det var inte min första skoldag, det var första träningsdagen på evigheter. Nytt pass...

Av Zophie - 1 september 2013 18:00

Japp, så var det dags för ett litet boktips igen. Idag har vi haft bokbytardag igen och det var lika trevligt som vanligt. Denna gången var vi hos kära LaMor och bytte böcker. Jag hade med mig 5 böcker varav alla nästan var lika bra. En del a...

Av Zophie - 29 augusti 2013 10:19

Jaha, då har det inte blivit bloggat på ett tag igen. Denna gången ställer jag mig helt utanför dock och skyller på Telia, eller Felia som de skulle döpa om sig till. I två veckor nu har vårt nät strulat, jag inte bara nätet utan allt. Ingen tv, ...

Presentation


Kvinna i sina bästa år. Filosof som filosoferar och funderar på finurligheter och fantasier och allt annat mellan himmel och jord.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Gastboken:)

Bloggträffbloggisar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kuligheter:)

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards