filoZophie

Alla inlägg den 19 september 2011

Av Zophie - 19 september 2011 17:27

Sitter här hemma och väntar på matleverans.

Jag ringde maken och satte skåpet på plats, vill han att ungarna ska få mat så får han fixa det. Svaret kom snabbt: Det blir pizza idag... i alla fall till killarna för jag vill inte ha...

I två dagar har jag haft ont i skinnet och haft riktigt on när jag tagit i något varmt eller kallt och jag har även haft muskelsvaghet. Bara i vänster arm så det har ju känts lite udda. Sökt på olika saker på nätet men var man inte sjuk innan så blir man ju det efter att ha sökt på diverse symptom jag har kan jag ju bara konstatera att jag har allt ifrån influensa eller förkylning till fibromyalgi eller vissa olika sorters tumörer av olika slag. Jag tog det säkra före det osäkra och tog tempen (hade nästan 39 grader), en Ipren, gick och vilade. Kan nu, återigen i vaket tillstånd, konstatera att JO VISST, JAG VAR SJUK.


Så om ni uräktar tänker jag dra täcket över huvudet, försätta mig själv i säng-koma och stiga upp i morgonbitti.


Idag blir det ingen puss, jag vill ju inte smitta er;)

Jag nöjer mig med att säga


Ha det   

Av Zophie - 19 september 2011 12:52

Detta blir också en enkel dag tror jag.

Att svara på frågan om vad som gör mig lycklig är inte bara enkel, det är väl något som ändå är ganska självklart för säkert de flesta föräldrar.


Det som gör mig riktigt riktigt lycklig är skrattet från mina barn och deras närvaro. Att veta att mina små troll mår bra och har hälsan, att se dem leka med varandra och sina vänner och höra dem skratta det där kristallklara, bubblande skrattet är något som verkligen värmer min själ.


Mitt äldsta troll skrattar så där lite blygt men hjärtligt som bara en tioåring kan. han låter ung och gammal på samma gång och han skrattar åt de mest förunderliga saker som man gärna gör när man vill vara lite liten och lite stor på samma gång. Han skratt är dessutom det mest äkta skratt jag någonsin hört och jag älskar det.


När lilltrollet skrattar påminner det mer om en nyöppnad champagneflaska där bubblorna bara väller fram. Det är sprittande och kittlande och fnissigt och äkta. Just nu är han i den där fasen när skrattet ofta kommer i samband med något som har med prutt eller kiss och bajs att göra. Det är totalt fjantigt men otroligt smittsamt.


Det är vad som gör mig lycklig just nu, och det är nog vad som kommer göra mig lycklig även i framtiden. Att se och höra sina barn må bra, skratta och njuta av livet är väl vad själva livet går ut på, i alla fall för mig.


Så, vad gör dig lycklig?

Vad är det du tycker är det bästa som finns?

Nyfiken är jag... alltid :)


Puss   

Presentation


Kvinna i sina bästa år. Filosof som filosoferar och funderar på finurligheter och fantasier och allt annat mellan himmel och jord.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Gastboken:)

Bloggträffbloggisar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kuligheter:)

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards