filoZophie

Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Zophie - 9 maj 2011 21:54

Ja, den gamla filozophen är tillbaka   

Jag har förstått att jag varit älskad och saknad och självfallet känner jag att jag inte kan göra min trogna ska läsare besvikna utan här kommer det.... igen...

I`M BAAAAAAAAACK!


Det går i vågor det där med att blogga. Jag har bitvis svårt att hitta inspiration och även ork för den delen, att blogga när det finns så mycket annat som skall göras. Det skall städas, tvättas, fixas och donas. Det skall säljas hus, flyttas, byggas nytt hus. Det ska även letas badkar, badrumsmöbler, väljas kök och fixas till cyklar inför våren, tillika skall det handlas, tas hand om barn och make samt hinnas med att underhålla de stora massorna i form av bloggvänner och bekanta... Jo, det gamla uttrycket "De e mycke nu" ligger ganska väl tillhands.


Men nu är det jobbisgaste avklarat och jag har bara lite allmänt röj av lägenheten kvar sedan är ordningen helt orningställd... för denna gången. Nästa gång blir till jul då det förhoppningsvis blir inflytt i nya huset...  men det är långt till dess.


Vad har hänt sedan sist?

Vad har NI haft för er?


Ja, jag har dessutom (förutom allt annat) hunnit med att avsluta min underbara Starta-Eget-kurs. Jag påbörjade kursen den 24 januari och avslutade den nu 29 april. Det har varit 14 veckor med mycket skratt, intressanta diskussioner och en hel del nytänkande och massor av igenkänning. Jag har njutit varje sekund och jag tycker verkligen att det har varit en riktigt bra kurs. Jag har skaffat mig erfarenhet och kunskap som jag kommer bära med mig hela livet vare sig jag skaffar företag eller inte och jag har funnit vänner för livet. Till och med vår kursledare menade att vår grupp var den starkaste gruppen han haft och han har ändå jobbat med detta ganska länge. Vad jag uppskattade mest (förutom mina nya vänner) var att man lärde sig möjligheten att tänka nytt. Jag gick in i denna utbildningen med en ganska klar bild av vad det var jag faktiskt ville göra men kom ut på andra sidan med massor av nya tankar, ideér och funderingar och kunde i slutet av kursen konstatera att det inte var dags för mig att starta riktigt ännu. Detta var också syftet med kursen, inte att starta eget utan att ta reda på om det verkligen var det du verkligen ville och skulle göra och jag har bestämt mig för att vänta. Kanske bara till hösten men det ger mig ändå lite extra tid att fundera över mitt upplägg och göra de förändringar och förbättringar som kanske behövs. Jag är oerhört tacksam att jag fick möjlighet att gå kursen och jag är otroligt glad för min nya kunskap och mina nya vänner.


Nu är det dags att ta adjö för denna gången men jag lovar att det inte skall dröja lika länge till nästa gång... även om det om en och en halv vecka kommer bli ett litet break då jag skall på semester i 2 veckor till Turkiet igen... men det mina vänner... det blir en helt annan historia   .


Puss   

Presentation


Kvinna i sina bästa år. Filosof som filosoferar och funderar på finurligheter och fantasier och allt annat mellan himmel och jord.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Gastboken:)

Bloggträffbloggisar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kuligheter:)

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards