filoZophie

Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Zophie - 17 maj 2011 09:41

Ja, jag vet... visst är det jobbigt att få ångest över något sådant trivialt som... semester...


Alltså nu är det ju inte själva semestern jag har ångest över utan snarare allt som skall göras innan vi åker. Det ska tvättas, handlas, växlas pengar - check på den förresten, skrivas lite blogginlägg i förväg så att jag inte saknas allt för mycket, det ska hinnas träffa kursgänget, lagas mat, handlas ännu mer, ringas flyget, lämna bilen, skriva listor, skickas iväg inbjudningar etcetera etcetera...


Och då får jag ångest. Visserligen har jag ju tiden att göra detta men det är ju så tråkigt och jag hade mycket hellre hängt här... eller framför FB... eller framför... jag ni förstår säkert andemeningen i det hela. Någonstans mitt i allt detta ska jag dessutom hinna gå till kiroprakktorn och dessutom hinna packa till 3/4 av familjen. *SUCK* Men det är bara att bita ihop och göra vad man ska så är det ju ur världen sedan... Mitt problem dock är att jag jobbar bäst under press så jag lär väl vara ute i sista minuten med det mesta *suck igen*.


Jag vill gärna ge sken av att jag planerar bra, är organisatorisk och har en fantastisk struktur i det jag gör men tyvärr måste jag nog erkänna att ssom läget är nu är den där berömda strukturen som bortblåst och planeringen drog täcket över huvudet och vill inte vara med längre... Undrar om jag kan locka fram dem båda med lite piska och lite morot...


Ja, jag får väl försöka för nu börjar pressen komma smygande och ångesten följer den i hälarna.


Nepp, nu har jag inte tid att sitta här och häcka längre jag ska... bara uppdatera statusen på min FB sedan ska jag... kanske sätta fart   .


Puss   

Presentation


Kvinna i sina bästa år. Filosof som filosoferar och funderar på finurligheter och fantasier och allt annat mellan himmel och jord.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Gastboken:)

Bloggträffbloggisar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kuligheter:)

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards